Oplysninger og meddelser til medlemmerne

FREMOVER ER BANEN ÅBEN TIRSDAG OG TORSDAG FRA KL. 18.00 - 21.00. DOG I APRIL KUN TIL KL. 20.30.

PÅ GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 15. MARTS VALGTE VI NY FORMAND FOR FORENINGEN. DET BLEV MARTIN TØNNESEN. ET STORT TILLYKKE MED VALGET. SE MARTINS KONTAKTOPLYSNINGER UNDER BESTYRELSEN.

DJ´s medlemsservice. Tlf. 88887521.

ÅRETS FASTELAVNSSKYDNING: KASPER NIEMANN BLEV VORES NYE KONGE OG INGE BLEV DRONNINGEN. MAX VAR TÆTTES PÅ ANTAL SKUD MED 84 SKUD. DER BLEV BRUGT 88 SKUD. TILLYKKE TIL JER ALLE 3.

KLUBMESTERERNE 2017: DAME JAGT INGE NØRMARK
                                         O/V JAGT BENNY HANSEN
                                          M. JAGT KEVIN KLARSKOV

U. JAGT FREDERIK LERCHE JENSEN

SPORTING D. INGE NØRMARK

SPORTING H. KRISTIAN "JOAKIM"

TRAP D. INGE NØRMARK

TRAP H. MARTIN TØNNESEN
                                           SAMLET KLUBMESTER MED FLEST RAMTE DUER
                                           MARTIN TØNNESEN.

STORT TILLYKKE TIL ALLE VORES MESTER OG TAK FOR EN HYGGELIG DAG.

Hvidebæk Jagtforenings skydeinstruktører:

Ib Sloth Hansen, Inge N. Christensen, Jesper B. Sørensen, Mikael B. Pedersen, Nicolaj Jedig, Martin Tønnesen, Frederik Rasmussen, Faber, og Michael Appelgren (Som også er uddannet skydeprøvesagkyndig til haglskydeprøven) Henvend dig i klubhuset og kiosken vil prøve, at finde en af os.

Michael Appelgren er uddannet som vildtplejerådgiver af Danmarks Jægerforbund. Jeg kommer gerne og vejleder om: Plantning, vildtager, terrænpleje og udsætninger. Flere naboer kan evt. slå sig sammen i et  lav (ikke enbetydende med fælles jagter) til fordel for agerhøns og hare, så kan vi lave en samlet markvandring og terrænanalyse. Flere bække små, gør en stor å, det gælder også vildtplejen. Rådgivningen er gratis, hvis I er medlem af DJ.

Knæk og bræk.

Michael A.

Vi jægerer er meget velkommen på riffelbanen hos vores nærmeste nabo, Værslev Skytteforening, ved Værslev forsamlingshus. Der er både 100 og 200 meter baner med eletronisk makering og lys. Se mere på www.vaerslevskytteforening.dk

Klik her for at få dit eget GoMINIsite